Uzņēmēji aicina iegūt augstāko izglītību RPIVA (video)
Publicēts 17. augustā, 2010.
Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (RPIVA) vienmēr ir īpašu uzmanību pievērsusi studentiem, kas mācās nepilna laika klātienē un savieno studijas ar darbu. Patlaban konsultācijās ar uzņēmējiem, tiek meklētas jaunas iespējas un gūti risinājumi kā vēl vairāk palielināt RPIVA absolventu konkurētspēju darba tirgū.

Arī “Brother” pārstāvniecības Latvijā pārdošanas vadītājs Krišjānis Ozoliņš domai par izglītības nozīmi pievienojas, norādot, ka: “Meklējot jaunus speciālistus savam uzņēmumam, protams, vispirms skatāmies uz darba pieredzi un iepriekšējiem panākumiem, taču bez uzmanības neatstājam arī iegūto izglītību. Tā, piemēram, kaut vai runājot par RPIVA, akadēmija piedāvā studijas vairāk kā 20 dažādās programmās nepilna laika klātienē - vakaros vai sestdienās. To visu iespējams veiksmīgi apvienot ar darbu – nepieciešama tikai vēlēšanās izglītoties.” 

Studijām RPIVA iespējams reģistrēties līdz 20. augustam. Tāpat arī nepilna laika klātienes programmām ir samazināta studiju maksa un atvieglota tās nomaksas kārtība. 

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: